Bærekraftige forretningsmodeller

Hvordan kan vår bedrift bli mer bærekraftig, Hvordan kan vi hjelpe andre i vår verdikjede om å nå sine mål? Hvordan kan vi skape verdi både økonomisk, miljømessig og sosialt ved å utvikle bærekraftige løsninger?

Selskapet ønsker å utforske verdiskapende muligheter i et bærekraftig perspektiv, og lete etter konkrete aktiviteter som kan gi fortrinn; Hvor kan det være “tapte og urealiserte verdier”?

Leverer man for mye?

Maritech

Hvordan bidra til å gjøre sjømat- og logistikknæringen mer bærekraftig? Det har vært hovedtemaet for tre Maritech-workshoper hos Protomore denne våren.

Fordelt på fire grupper er 16 ansatte i Maritech, som lager software for sjømat- og logistikknæringen, samlet rundt bordene i Protomores innovasjonslab. Det er tredje gang de er her. Ønsket er å legge en plan for hvordan bedriften kan hjelpe kundene til å bli mer bærekraftige, samtidig som Maritech også øker sin egen bærekraft.

Les mer her

«From Private to Public»

Kan forbrenningstoaletter tas ut i det offentlige rom? Kan Cinderella bidra til å dekke det internasjonale behovet for hygieniske toalett der tilgang til vann og kloakk er utfordret?

Denne problemstillingen vil CEG gjerne løse. Gjennom strukturerte innovasjonsprosesser der brukere, industridesignere, potensielle samarbeidsaktører og tverrfaglig fag kompetanse og ledelsen i selskapet har jobbet sammen finnes løsninger.

Resultater fra arbeidsøkter der brukerforståelse, testing, design og prototyping ble vektlagt i første fase ble tatt videre i nye smidige prosesser med å utvikle bærekraftige forretningsmodeller forløsningen(e).

Kontakt

Sjur Vindal

Sjur Vindal

Forretningsutvikler
905 38 436sjur@protomore.noLinkedIn-profil
Ragna Brenne Bjerkeset

Ragna Brenne Bjerkeset

Prosessleder/Forretningsutvikler
952 52 352ragna@protomore.noLinkedIn-profil

Aktuelle arrangementer

No items found.

Relaterte tjenester

No items found.

Relaterte nyheter

No items found.

Få nyheter fra ProtoMore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.