«From Private to Public»

Cinderella EcoGroup leverer vannløse forbrenningstoaletter som brenner alt avfall. Restproduktet er aske fritt for sykdomsfremmende bakterier.

Over tid har selskapet utviklet seg fra å levere toalett til hytteeiere i Norden til den internasjonaliseringen som fremstår i dag, i nye markeder.

«From Private to Public»

Kan forbrenningstoaletter tas ut i det offentlige rom? Kan Cinderella bidra til å dekke det internasjonale behovet for hygieniske toalett der tilgang til vann og kloakk er utfordret?

Denne problemstillingen vil CEG gjerne løse. Gjennom strukturerte innovasjonsprosesser der brukere, industridesignere, potensielle samarbeidsaktører og tverrfaglig fag kompetanse og ledelsen i selskapet har jobbet sammen finnes løsninger.

Resultater fra arbeidsøkter der brukerforståelse, testing, design og prototyping ble vektlagt i første fase ble tatt videre i nye smidige prosesser med å utvikle bærekraftige forretningsmodeller forløsningen(e).

Resultater

De første pilotene der man tester nye forretningsmodeller og strategisk samarbeid med eksterne aktører er i gang.

Det jobbes med IoT –løsninger og teknologisk utvikling av toalettet.

Selskapet har nylig også mottatt den nasjonale Siva-prisen 2021, i sterk nasjonal konkurranse. Målet med prisen var å løfte frem bedrifter som har tatt avgjørende grep for å lykkes med industriproduksjon i Norge, der bedriften vektlegger bærekraft og produktene har tydelige miljøavtrykk.  

Kontakt

Ragna Brenne Bjerkeset

Ragna Brenne Bjerkeset

Prosessleder/Forretningsutvikler
952 52 352ragna@protomore.noLinkedIn-profil
Sjur Vindal

Sjur Vindal

Forretningsutvikler
905 38 436sjur@protomore.noLinkedIn-profil

Hva skjer

No items found.

Tjenester

No items found.

Få nyheter fra ProtoMore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.