Innovasjon og entreprenørskap i skolen

Innovasjon og entreprenørskap er sterkt forankret i læreplanen i norske skoler. ProtoMore tilbyr opplæring, rådgivning og seminarer i samarbeid med utdanningsinstitusjoner.

Dette inkluderer blant annet:

Undervisning: Praksisnær undervisning for utdanningsinstitusjoner som jobber målbevisst og tverrfaglig med innovasjon, entreprenørskap og forretningsutvikling i sin undervisning.

Kompetanseheving i innovasjonsprosesser: målrettede workshops for lærere i ProtoMore innovasjonsLAB (eller i egne lokaler). Søkelys på Design Thinking. Metoden bidrar til kreativ ideutvikling, visualisering av løsning for uttesting og rask omstilling i praksis.

Rådgivning: profesjonell rådgivning til elever som skal etablere, drive eller avvikle en bedrift (f. eks. ungdomsbedrift). Dette gjøres ved å stille hensiktsmessige driftsforhold og kontorlokaler til rådighet, og ved at kompetent personell fra ProtoMore aktivt går inn i prosjektene og driver rådgivning/utfører arbeidsoppgaver for å bidra til en sunn forretningsmessig utvikling. ProtoMore kan også bygge nettverk mellom nyskapningsbedriftene og investormiljøer for å skaffe tilgang til nødvendig risikovillig kapital.

Mentornettverk: Gjennom vårt mentornettverk kobler vi dere med kompetente mentorer med bred erfaring fra ulike næringer som kan bidra med rådgivning eller stille opp som jurymedlemmer (f. eks. til Ungt Entreprenørskap).

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Kontakt

Birnir Egilsson

Birnir Egilsson

Forretningsutvikler - Ansvarlig Scaleup
904 14 134birnir@protomore.noLinkedIn-profil

Aktuelle arrangementer

No items found.

Relaterte tjenester

No items found.

Relaterte nyheter

No items found.

Få nyheter fra ProtoMore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.