Gründerhjelp

hoppid.no skal gjøre det lettere å bli gründer i Møre og Romsdal. Både for de som ønsker å etablere en bedrift og for de som allerede har startet for seg selv, er hoppid.no et naturlig punkt å begynne.

I dag finnes det et hoppid.no kontor i nesten hver kommune i fylket. For Molde kommune er det ProtoMore som er hoppid.no kontoret. Målet med hoppid.no er å skape nye og levedyktige bedrifter, mangfold i arbeidslivet og øke verdiskaping og å styrke Møre og Romsdal som gründerfylket. hoppid.no er et samarbeid mellom Møre og Romsdal fylkeskommune, kommunene, Innovasjon Norge og fylkesmannen i Møre og Romsdal.

Gjennom hoppid.no tilbyr vi rådgivning, kurs og nettverksmøter uavhengig av hvilke planer og ambisjoner du har, og hvor langt du har kommet.

Kurs

Hoppid.no holder kurs over hele fylket og du kan velge hvor du ønsker å benytte deg av kurstilbudet. Komplett kurskalender finner du HER. Kursene som ProtoMore arrangerer vil du også finne i aktivitetene våre. Ta kontakt med oss om du har spørsmål kurstilbudet eller innholdet i noen av kursene.

Hoppid.no-fondet

hoppid.no Idèavklaringsfond er en økonomisk støtteordning for gründere i en tidlig fase. Midlene skal brukes på mindre, men avgjørende aktiviteter som kan bidra til avklaring omkring lønnsomhets- og markedspotensial i forretningsidéer. Slik kan gründere få et bedre vurderingsgrunnlag i forhold til videre satsning. Midlene som ytes fra dette fondet er stilt til disposisjon av Møre og Romsdal fylkeskommune. Hoppid.no-kontoret kan innvilge tilskudd på inntil NOK 30.000 per forretningsidé.

Ønsker du å søke hoppID fondet, gjør du der gjennom hoppid.no sin digitale gründerplattform.

Vi i ProtoMore har oppgaven som HoppID kontor for Molde kommune. Bor du en annen kommune så finner du din hoppID kontakt her:  hoppid.no kontoret i din kommune

Partnere

  • SIVA
  • Innovasjon Norge
  • Møre og Romsdals Fylkeskommune

Kontakt

Maria Krabbe Ranvik

Maria Krabbe Ranvik

Prosjektleder - Hoppid.no kontakt
468 48 941mkr@protomore.noLinkedIn-profil
Jan Ove Moen

Jan Ove Moen

Forretningsutvikler
932 24 794janove@protomore.noLinkedIn-profil

Aktuelle arrangementer

No items found.

Relaterte tjenester

No items found.

Relaterte nyheter

No items found.

Få nyheter fra ProtoMore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.