Digitalisering

Samfunnet er på vei mot en digitalisert framtid. Trender som økt produktivitet og endrede konkurransevilkår gjør digitalisering uunngåelig. Digitalisering gir en mer strømlinjet brukeropplevelse og gjør at vi ender opp med bedre produkter og en større kostnadseffektivitet.

Protomore hjelper virksomheter med å hente ut større verdi av sine produkter og tjenester ved økt digital innsikt.

Digitalisering, automatisering, geo-tracking, digital tvilling, skybaserte tjenester, robotisering, 3D-printing, AI, VR, AR. Mange av ordene kjenner vi igjen, og har kjennskap til i ulik grad. Hva betyr alle disse teknologiene for den enkelte bedrift, og hvilket potensiale har disse?

Protomore hjelper bedriftene med å finne sin digitale sti basert på bedriftenes utfordringer og muligheter i bærekraftig omstilling.

Digitaliseringsprosesser hos Protomore:

WATTEVER

Wattever er en tjeneste for kraftbransjen som skal gi brukerne bedre oversikt over størmforbruk, faktura, pris på strøm og mange andre spennende funksjoner. Prosjektet er et samarbeid mellom Istad Kraft AS, Netlife Dialog AS, Axbit AS og Protomore

EFFEE AR

Effee AS er et gründer selskap fra Molde/Ålesund. Målet og visjonen er å bidra til en mer økonomisk og miljømessig bærekraftig støpeprosess.

NOFENCE

Nofence gir dyra tilgang til gode og varierte beiter. Systemet består av en solcelledrevet klave med GPS-teknologi og et digitalt kart. Går dyra over den opptegnede nofencegrensa og inn i varslingsfeltet begynner klaven å pipe som varsel om strømstøt.

«Norske bedrifter liker å tenke på seg selv som verdensmestere i digitalisering. I virkeligheten ligger vi langt etter.»

- Andersen og Sannes, kronikk i Aftenposten 2016.

Illustrasjon hentet fra: Hva er Digitalisering? (haneng.no)

Ta kontakt om din virksomhet ønsker å undersøke hvilke teknologier og digitale løsninger som kan svare ut dine behov

Kontakt

Lasse Kristiansen

Lasse Kristiansen

Prosessleder
971 00 507lasseK@protomore.noLinkedIn-profil

Aktuelle arrangementer

No items found.

Relaterte tjenester

No items found.

Relaterte nyheter

No items found.

Få nyheter fra ProtoMore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.