Stranda Prolog

«Vi ønsker å kunne jobbe lenge nok med å forstå problemet før vi begynner å løse det»

- Klaus Hoseth, CEO

StrandaProlog AS ble etablert som et motorverksted i 1946, og selskapets har utviklet seg til å bli en betydelig leverandør av ilandføringsanleggene til oppdrettsindustrien både nasjonalt og internasjonalt. Store aktører som Lerøy og Salmar på kundelisten, og rundt 100 medarbeidere.

Lokalisert på Averøy og i Kristiansund.

Selskapet har vært gjennom et kompetanseløft for mange medarbeidere, bredt fagligrepresentert. Tre fysiske heldags læringsøkter i design thinking der de hadde med seg to konkrete prosjekt/utfordringer i læringsprosessen;  

-å få til større grad av gjenbruk i løsningene de lager

- jobbe effektivt i team og hente ut verdi i digital transformasjon.

Gjennom å sparre og sjekke av underveis har ProtoMore tilpasset kompetanseløftet til selskapets behov.  Fokusert på å læremetodeverk gjennom egne prosjekt, tilføre ny kompetanse både på teknologiområdet og rent prosessuelt i en bærekraftig kontekst skiller ProtoMore fra andre leverandører.

Resultat

Praktisk relatert «drilling» på å forstå kundebehov, ideutvikling og kreative utviklingsprosesser samt prototyping  har bidratt til å gi organisasjonen reelle verktøy og ta i bruk smidige arbeidsprosesser. Allerede etter 2 samling hadde både prosjektledere og utviklere fra engineering tatt i bruk nye tankeprosesser og arbeidsmetoder.  

«Vi har hatt mange diskusjoner internt omkring hvordan vi skal gjøre ting. Nå tenker vi litt annerledes enn tidligere, med reelle brukerbehov først, og er nærmere å lande hvordan teamene våre skal være nå enn før denne prosessen"

Kontakt

Ragna Brenne Bjerkeset

Ragna Brenne Bjerkeset

Prosessleder/Forretningsutvikler
952 52 352ragna@protomore.noLinkedIn-profil
Sjur Vindal

Sjur Vindal

Forretningsutvikler
905 38 436sjur@protomore.noLinkedIn-profil

Hva skjer

No items found.

Tjenester

No items found.

Relaterte nyheter

No items found.

Få nyheter fra ProtoMore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.