Dato:
9
December
2022
Tidspunkt:
10:00

Investorlunsj

Kom og hør på tre spennende oppstartsselskaper pitche sin forretningsidé og hvorfor nettopp deres bedrift skal lykkes i markedet. Alle på jakt etter vekstkapital og ressurspersoner.

Dette er en møteplass med fokus på investorkapital, men arragementet passer også for deg som ønsker å lære mer om selskapspitching eller bare er nysgjerrig på innovasjon og nyskaping i regionen vår.

 

Etter selskapspitchene byr vi på lunsj og mingling

Med fokus på å forbedre brukeropplevelsen utvikler Xperitech digitale løsninger for opplevelsesbasert reise- og friluftsliv. Bedriften hjelper sportsfiskere og campere å finne og bestille sin neste opplevelse.  

Verden skal elektrifiseres og mye av den nye energien skal globalt komme fra flytende havvind.  Marine Stabilization Systems benytter en patentert teknologi for å redusere slitasje, øke produktivitet og redusere service-/vedlikeholdskostnader på havvindparker.

Med tjenesten Stint vil Bergstiger AS bidra til fysisk aktivitet og økt folkehelse. Stint kombinerer helserelatert forskning og teknologi for å motivere til hverdagsmosjon. Mange bedrifter har allerede hevet seg på den spennende løsningen, og flere melder om mindre sykefravær og økt motivasjon hos de ansatte. I begynnelsen av 2023 lanseres Stint-appen også for privatpersoner. De 4 ansatte i Bergstiger ønsker å skape et IT-eventyr fra Romsdalen som skal nå ut i hele landet og etter hvert hele verden.

Etter presentasjonene vil det bli muligheter for å stille spørsmål til bedriftene og diskutere casen med andre fremmøtte. På denne måten ønsker ProtoMore og iKuben å gjøre det enklere for bedrifter og investorer å møte hverandre.

Program

09:45  Kaffe

10:00  Presentasjoner av Xperitech, Marine Stabilization Systems og Bergstiger

11:00  Lunsj

Bli med!

Relevante tjenester

No items found.

Kontakt

Jørn Heggertveit

Jørn Heggertveit

Leder Nytt Næringsliv
+47 920 61 690jh@protomore.noLinkedIn-profil
Finn Amundsen

Finn Amundsen

Daglig leder
+47 982 45 441fa@protomore.noLinkedIn-profil

Relaterte nyheter

No items found.

Relaterte arrangementer

No items found.

Få nyheter fra ProtoMore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.