Dato:
7
October
2022
Tidspunkt:
8:30

Kom og hør på tre lovende oppstartsselskaper presentere sine ideer. Alle på jakt etter ressurspersoner, nettverk og kapital.

Arrangementet passer for alle, enten du er investor, gründer eller bare interessert å vite hva som rører seg i regionen. Velkommen til alle som er interesserte i å høre om spennende gründere og forretningsidéer!

Vi byr på frokost og tre spennende presentasjoner

Med tjenesten Snarlig skal Nivero tilby barn en trygg reise til og fra fritidsaktiviteter. Mange med barn kjenner på timene hver dag som går til transport. Barn er i snitt med på tre aktiviteter i uken. Få benytter offentlig transport og behovet for nye smarte transportløsninger er stort. "Vi spør oss selv stadig; hvordan kan vi gjøre dette mer bærekraftig?"

Createview utvikler smart teknologi for bærekraftig, sunn og lønnsom produksjon av fisk. Den kamerabaserte velferdssensoren CView Eye og programvaren CView Analytics er løsninger som skal gi lakseprodusenter en enklere hverdag og bedre informasjon om fisken i produksjonsanleggene.

Med appen DUGE vil June Samuelsen fra Hustadvika gjenskape dugnadsånden med et verktøy som gjør dugnadsarbeid enklere og mer motiverende, både for arrangør og den frivillige.

Etter presentasjonene vil det bli muligheter for å stille spørsmål til bedriftene og diskutere casen med andre fremmøtte. På denne måten ønsker ProtoMore og iKuben å gjøre det enklere for bedrifter og investorer å møte hverandre.

Program

08:30  Serverer vi frokost

09:00  Presentasjoner av Snarlig, Createview og Duge

Vi avslutter ca. 10:00

Det være mulighet til å bli igjen for å diskutere casene med gründerne.

Relevante tjenester

No items found.

Kontakt

Jørn Heggertveit

Jørn Heggertveit

Leder Nytt Næringsliv
+47 920 61 690jh@protomore.noLinkedIn-profil
Finn Amundsen

Finn Amundsen

Daglig leder
+47 982 45 441fa@protomore.noLinkedIn-profil

Relaterte nyheter

No items found.

Relaterte arrangementer

No items found.

Få nyheter fra ProtoMore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.