Dato:
26
May
2023
Tidspunkt:
8:30

Gründerfrokost: Bærekraft for alle

Loven pålegger ikke oppstartsbedrifter og små og mellomstore bedrifter å rapportere på bærekraft, så hvorfor bør du likevel tenke bærekraft fra start?

Vi står ovenfor en tsunami av krav og lovverk som krever at norske bedrifter øker sitt fokus på bærekraftsrapportering. Det er vanskelig å ha oversikt over hva som kommer, for hvem og hvordan din bedrift vil bli påvirket. Foreløpig gjelder kravene store bedrifter, men hvilke trekk bør små og mellomstore bedrifter gjøre nå? Realiteten er at din neste store kunde er en av de bedriftene som må rapportere på bærekraft, og har ikke du orden i sakene kan du risikere å bli forbigått som leverandør.

Vi får besøk av Jon-Kristian Rydningen fra EYs klima og bærekraftsavdeling. Han gir oss et innblikk i hvilke krav som kommer og hvordan små og mellomstore bedrifter bør jobbe med sitt bærekraftsarbeid fremover.

Jon-Kristian Rydningen har mer enn fem års erfaring med bærekraft og klimaendringer. De siste fire årene har han jobbet i EYs klima- ogbærekraftsavdeling med å bistå flere av Norges største bedrifter med strategiutvikling, risikohåndtering, rapportering og å vurdere mulighetene i det grønne skiftet.

Arrangementet er åpent for alle.

kl 08.30 - 09.00 Frokost
kl 09.00 - 09.45 Foredrag
kl 09.45 - 10.00 Spørsmål og diskusjon

Gründerfrokost er et tilbud fra hoppid.no og ProtoMore Kunnskapspark.

Relevante tjenester

No items found.

Kontakt

Astrid Kirkaune

Astrid Kirkaune

Prosjektleder - Ansvarlig hoppid
+ 47 450 00 289astrid@protomore.noLinkedIn-profil

Relaterte nyheter

No items found.

Relaterte arrangementer

No items found.

Få nyheter fra ProtoMore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.