Dato:
20
June
2023
Tidspunkt:
8:30

Lær av de beste; Norske innovasjoner for Norske forhold

Hvordan lykkes vi med å fornye oss med inspirasjon fra norske innovasjoner og verktøy som funker? Protomore er med i et nasjonalt nettverk med de beste i innovasjonsfaget, og 20 juni kan du oppleve det på hos oss. Bli inspirert av den selvutnevnte «raringen» Sjur Dagestad som har et faglig spenn som strekker seg en plass mellom Reodor Felgen og en moderne Leonardo da Vinci.

Når vi snakker om innovasjon er det ofte store globale vekstselskaper som blir fremhevet - noe som kan bli veldig fjernt fra en hverdag et sted i Norge. For det skjer nemlig masse innovasjon og utvikling i Norge som er relevant for mange andre å lære fra. En rekke av disse innovasjonshistoriene er dokumentert i klyngeskriveprosjektet - Innovasjonsboka – Fornyelsens kunst av Sjur Dagestad. Boka, der Protomore er faglig bidragsyter er et resultat av den største satsningen til nå i Norge med hensyn til utvikling av læremateriell innen innovasjon.

Innovasjonsboka inneholder en rekke temaer relatert til utvikling som bærekraft, kreativitet, digitalisering, kultur, forretningsmodeller og radikal innovasjon. Mange vil trolig oppleve fagboka som en innovasjon i seg selv, da store deler av materialet blir formidlet som en tegneserie. Innovasjonen du ikke tenkte at du hadde bruk for.

Sjur Dagestad er i tillegg til å være forfatter og professor i innovasjon, skulptør, kunstnermaskiningeniør, foredragsholder og daglig leder i sitt eget selskap, Innoco.

Frokost serveres fra kl. 08.30. Arrangementet varer til kl. 10.00.

Relevante tjenester

No items found.

Kontakt

Lasse Kristiansen

Lasse Kristiansen

Prosessleder
971 00 507lasseK@protomore.noLinkedIn-profil
Ragna Brenne Bjerkeset

Ragna Brenne Bjerkeset

Prosessleder/Forretningsutvikler
952 52 352ragna@protomore.noLinkedIn-profil

Relaterte nyheter

No items found.

Relaterte arrangementer

No items found.

Få nyheter fra ProtoMore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.