Om Protomore

ProtoMore åpnet i 2016 Norges første industrielle innovasjonsLAB, og har siden da hatt workshops med flere tusen deltagere. Hit kommer både nytt og etablert næringsliv. Små, mellomstore og store bedrifter samt offentlig sektor bruker ProtoMore-metoden i sine innovasjonsprosesser.

Fra lokalt til nasjonalt

ProtoMore er et nasjonalt tilbud. Vi er en del av omstillingsmotoren og iKubens nasjonale status som ekspertsenter. Du finner bedrifter her fra sør og nord, og vi tar med ProtoMore-metoden ut til andre deler av landet. Vi har også en sterk regional tilknyttning til bedrifter fra hele Møre og Romsdal, støtte og nært samarbeid med Fylkeskomunen og samarbeid med andre innovasjonsmiljøer i fylket. Vi har noder i Nordveggen i Rauma og Innveno i Surnadal. Lokalt har vi tjenester som hoppid.no for Molde Kommune.

Referanser - Hvem har kjørt Protomore-metodikk i Innovasjonslaben

Alt fra små start ups til  store industrivirksomheter som Hydro, programvareleverandører, Møre og Romsdal fylkeskommune, Molde kommune, næringsforum, banker, museum, Sintef og Innovasjon Norge, for å nevne noen.

Kontor og administrasjon er samlokalisert og vi samarbeider om mange prosjekter. LABen er åpen og kommersiell, og iKuben-virksomheter får rabatterte priser.

ETISKE RETNINGSLINJER

Uten høye etiske standarder, vil ikke ProtoMore få den tillit og det positive omdømme hos kunder, samarbeidspartnere, eiere og oppdragsgivere, og samfunnet for øvrig som er nødvendig for at vi skal kunne bidra til utvikling av norsk næringsliv i tråd med ProtoMores formål.

Se våre etiske retningslinjer her

Styret

Thomas Vekve
,
styreleder
Brunvoll AS
Karin Norli
,
nestleder
Sparebank1 SMN
Øystein Neerland
,
Serit
Mette Rønning
,
SIVA SF
Kolbjørn Heggdal
,
Sparebanken Møre
Gunhild Sjøvik
,
Cinderelle Eco Solution AS
Janne T. Morstøl
,

Kontakt

No items found.

Hva skjer

No items found.

Tjenester

No items found.

Relaterte nyheter

No items found.

Få nyheter fra protomore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.