Vi søker Forretningsutvikler/Prosessleder

Gode ideer er lite verdt dersom de forblir i hodet til lederne eller de ansatte. Er du nysgjerrig, god til å lytte og en kløpper til lede gode prosesser? Da er jobben som forretningsutvikler/prosessleder midt i blinken for deg, der du vil hjelpe lokale og nasjonale bedrifter med utvikling og vekst.

ProtoMore er et innovasjonsselskap med beliggenhet på Molde Campus. Vi jobber med en bred portefølje av bedrifter og gründere både regionalt og nasjonalt. Vi har de siste årene bygget opp vårt eget innovasjonssenter med innovasjonslab/makerspace og coworking space. Våre kunder har her tilgang til VR-utstyr, 3d-printing, laserkutting mm. Med utgangspunkt i blant annet Lean business og Design Thinking har vi utviklet våre egne metoder for å fasilitere gode innovasjonsprosesser. Disse bygges rundt pilarene Bærekraft, Digitalisering og Forretningsmodeller. Basert på det samme metodeverket har vi bygget opp vår akselerator KickStart og vekstprogram ScaleUP, som vi tilbyr til gründere og SMBer med innovative forretningsidéer. ProtoMore jobber målrettet med å utvikle møteplasser for gründere og næringsliv. Bedriftsklyngen NCE iKuben er samlokalisert med ProtoMore.

Du vil bidra til å skape nye forretningsmodeller sentrert rundt digitalisering og bærekraft, og dermed legge grunnlaget for morgendagens næringsliv. Du vil hjelpe noen virksomheter med å bli hakket bedre, være fødselshjelper for nye vekstraketter og kanskje bidra til et nytt eksporteventyr. Vi tror at alt er mulig til det motsatte er bevist.

Sentrale arbeidsoppgaver
 • Bidra til å fremme innovasjons- og omstillingsprosesser i bedrifter
 • Forberede og lede workshops gjennom å analysere og forstå behovet til bedriften for så å hente inn og bruke relevant kompetanse og metoder for å gi ønsket resultat
 • Utvikle ProtoMores metodikk og verktøykasse
 • Kontinuerlig bygge relevant nettverk

Ønskede kvalifikasjoner
 • Relevant høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå
 • Kompetanse innen bærekraftige forretningsmodeller, digitalisering, innovasjon, forretningsutvikling eller lignende
 • Erfaring fra prosess- eller prosjektledelse, gjerne agile metoder som design thinking

For å trives i denne rollen må du like å skape relasjoner på kryss og tvers og like samarbeid. Du må også være nysgjerrig og like å formidle. Du må dessuten være løsningsorientert og se muligheter der andre ser problemer. Det er ingen ulempe om du er initiativrik; både vis-a-vis kundene og oss som selskap. Vi skal jo utvikle oss vi også.

Vi tilbyr
 • Et faglig sterkt miljø der innovasjon er sentralt
 • Store utviklingsmuligheter, både faglig og personlig
 • Et stort og relevant nettverk
 • Muligheten til å være med og skape morgendagens næringsliv

Klikk her for å søke

Kontakt

Finn Amundsen

Finn Amundsen

Daglig leder
Finn arbeider både med etablert- og nytt næringsliv. Han har lang erfaring fra ledelse og omstillingsprosesser i store selskaper i inn- og utland.
+47 982 45 441fa@protomore.noLinkedIn-profil

Hva skjer

No items found.

Tjenester

No items found.

Relaterte nyheter

No items found.

Få nyheter fra protomore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.