Dato:
26
August
2022
Tidspunkt:
8:30

Gründerfrokost: Involver kundene dine ved hjelp av prototyping


Utvikling av produkter og tjenester begynner ofte med en idé. For å komme frem til best mulig sluttprodukt må du prøve og feile, prototype og teste, igjen og igjen.

Brukere og kunder vet ikke alltid hva de vil ha før de har fått prøvd eller sett det. Visste du for eksempel at du ønsket å få opp "minner fra denne dagen" på snapchat? Slike funksjoner er resultat av flere prototyper og testing. Ved aktiv bruk av prototyping blir du tvunget til å tenke enklere, i tillegg til at det blir lettere å involvere fagpersoner, partnere og kunder i utviklingen. Så hvordan kan du ved hjelp av prototyping og testing i tidlig fase komme frem til den beste løsningen for ditt produkt eller din tjeneste?

Vår egen prosessleder, Lasse Thomasgård, er industridesigner og har erfaring fra en rekke utviklingsprosjekter med fokus på brukersentrert produktdesign. Lasse deler tips og triks til hvordan man tidlig i en utviklingsprosess kan lage kjappe, enkle og effektive prototyper, og hvordan du på denne måten kan involvere kunder og brukere i en tidligere fase.

Bli med på gründerfrokost og få innblikk i alt fra skisse- og funksjonsmodeller til rapidprototyping og enkle papirmodeller!

kl 08.30 - 09.00 Frokost
kl 09.00 - 09.45 Foredrag
kl 09.45 - 10.00 Spørsmål og diskusjon

Gründerfrokost er et tilbud fra hoppid.no og ProtoMore Kunnskapspark.

Arrangementet er gratis.

Kontakt

Astrid Kirkaune

Astrid Kirkaune

Prosjektleder
+ 47 450 00 289astrid@protomore.noLinkedIn-profil

Relaterte nyheter

No items found.

Relaterte arrangementer

No items found.

Få nyheter fra ProtoMore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.