Dato:
26
November
2021
Tidspunkt:
9:00

Gründerfrokost: Hvordan vurdere verdien av en bedrift?

Næringslivet i hele Norge står i en heftig omstillingsprosess. Vi er på vei ut av en pandemi og samtidig på vei inn i det grønne skiftet. Norge må halvere klimagassutslippene innen 2030 og samtidig skape nye jobber i privat sektor for å trygge vår felles velferd. I et slikt skifte oppstår det et mulighetsbilde for bedrifter og personer med omstillingsevne og kraft. For å få til rask omstilling og vekst er de fleste oppstartsbedrifter og mindre selskaper avhengig av å få tilført ny privatkapital.

 

For mange betyr dette at nye eiere kjøper seg inn i selskapet. En slik prosess kan oppleves krevende, og derfor vil Bjørn Christensen i denne gründerfrokosten gi oss gode råd og innsyn i noen nyttige verktøy for hvordan vi kan håndtereprissetting av selskaper. Spesielt kan dette være krevende for oppstartsbedrifter, men Bjørn vil også gi oss nyttige råd om dette! Bjørn er Senior Investment Advisor i Startup Norway og har lang erfaring som investor. I 2001 var Bjørn med på å stifte investeringsselskapet Alliance Venture.

 

Denne gründerfrokosten er nyttig for både deg som gründer og/eller bedriftseier og for deg som ønsker å investere i oppstartselskaper.

 

Gründerfrokosten avsluttes med et mulighetsbilde som vi håper kan inspirere til økt privatkapital til oppstartsbedrifter.

 

Innlegget vil vises live på Facebooksiden til ProtoMore. Link til sendingen kommer her.

Gründerfrokost er et tilbud fra hoppid.no og ProtoMore.

Velkommen til en hel-digital frokost!

Relevante tjenester

No items found.

Kontakt

Maria Bakke Roaldset

Maria Bakke Roaldset

Prosjektleder
+ 47 483 35 652maria@protomore.noLinkedIn-profil

Relaterte nyheter

No items found.

Relaterte arrangementer

No items found.

Få nyheter fra ProtoMore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.