Dato:
24
June
2022
Tidspunkt:
9:00

Produsenter rundt om i verden tyr til automatisering for å løse mangelen på arbeidskraft, øke produktiviteten og oppnå bedre produktkvalitet. Samarbeidende roboter er en kostnadseffektiv, fleksibel og sikker automatiseringsløsning for et bredt spekter av produksjonsoppgaver.

Kristoffer Hjelvik Sylte fra Ameka kommer for å vise frem hvordan man programmerer og prototyper med coboten vår i industri 4.0 Laben.

Coboter jobber sammen med mennesker, i stedet for i dedikerte celler. De er mobile og kan gjøre mange ulike oppgaver i løpet av en dag. Bli med å se hva!

Vi skal programmere coboten til å sortere klosser i ulik form og farge inn i en settekasse. Med vision camera med objekt gjenkjenning og gripearm kan den skille for eksempel 3 trekantklosser fra hverandre basert på farge, og løfte den riktige opp og plassere den i riktig åpning.

Utstyret i rommet står alltid klart for nye utfordringer og det vil bli mulighet for å prøvekjøre 3D-printerne, programmere co-boten, kutte og gravere med laserkutteren og digitalisére fysiske objekter med 3D-scanneren.

Relevante tjenester

No items found.

Kontakt

Lasse Thomasgård

Lasse Thomasgård

Prosessleder
Lasse er industridesigner og jobber som prosessleder.
+47 481 55 630lasse@protomore.noLinkedIn-profil

Relaterte nyheter

No items found.

Relaterte arrangementer

No items found.

Få nyheter fra ProtoMore

Tusen takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen. Vennligst prøv igjen.